Samenwerken op de campus: Een urgente uitdaging!

<span lang='NL'>Samenwerken op de campus: Een urgente uitdaging!</span>

Op 8 december organiseert Campus Day het online event ‘Co-creatie op de campus’. Linda Supheert (RHDHV) en Wietske Theloesen (TwynstraGudde) begeleiden de keysessie ‘Samenwerken op de campus: Een urgente uitdaging'.

De wereld verandert in hoog tempo. En dat levert dagelijks nieuwe economische, technologische en maatschappelijke kansen op. Er zijn echter ook steeds meer uitdagingen die zich in steden en regio’s manifesteren als ‘wicked problems’; complexe en moeilijk te doorgronden problemen, zoals de energietransitie. Juist door samen te werken en te participeren in netwerken ontstaan er meer mogelijkheden om deze kansen te benutten en problemen aan te pakken. Door samen op te trekken kunnen onderwijsinstelling, bedrijven en overheden innovatie stimuleren, kansen benutten en nieuwe impulsen geven. Kennis, tijd en energie vanuit verschillende perspectieven brengt echte meerwaarde.

Samenwerken is nodig om deze uitdagingen aan te gaan. De campus biedt de voedingsbodem voor netwerken met daarin verschillende partijen en individuen. Maar wat zijn nou de succesfactoren van een effectief netwerk? Wat geef je op en wat krijg je ervoor terug?

Op 8 december gaan we hierover in gesprek met echte netwerk-makers en experts. Samen met professionals van de Knowlegde Mile en Campus Amsterdam belichten we de succesfactoren. Daarnaast geven de experts in Samenwerkingskunde van TwynstraGudde visie en reflectie. Er is tijdens de sessie voldoende mogelijkheid om vragen te stellen en mee te doen in de dialoog!

Linda Supheert (RHDHV) en Wietske Theloesen (TwynstraGudde) begeleiden deze sessie.

Inschrijven voor het online event ‘Co-creatie op de campus’ van Campus Day op 8 december kan hier.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven