Marijke Weustink-van Ditzhuyzen

Marijke Weustink-van Ditzhuyzen

Members Campus Day

Functie:Directeur Real Estate & Facilities
Organisatie:Erasmus Universiteit Rotterdam

Omschrijving werkzaamheden

Ik ben werkzaam als Directeur Real Estate & Facilities bij de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ik ben verantwoordelijk voor het vastgoed en de campus van de universiteit en alle facilitaire dienstverlening. Dat betekent dat wij binnen RE&F verantwoordelijk zijn voor het opstellen van het vastgoed & duurzaamheidsbeleid, het uitvoeren van alle vastgoed en facilitaire projecten, zowel nieuwbouw- als onderhoudsprojecten, het beheer en onderhoud van het vastgoed. Daarnaast valt ook de inkoop en contractmanagementafdeling en documentmanagement onder mijn verantwoordelijkheid. We staan voor de uitdaging om de strategie van EUR voor 2020-2024 te gaan implementeren in combinatie met de nieuwe vastgoedstrategie. Dit betekent een proces van keuzes maken en de juiste dingen gaan doen. 

Samenwerken is het sleutelwoord in mijn werk, op zoek gaan naar elkaars belangen en in gesprek te gaan hoe elkaar te vinden en te kijken naar het grotere geheel.

Voornaamste uitdaging voor de campus in de toekomst

Hoe gebruiken we de kennis die het afgelopen jaar is opgedaan over een andere wijze van samenwerken, het faciliteren van nieuwe vormen van onderwijs en het onderzoeken van nieuwe ontwikkelingen in het vormgeven van de campus van de toekomst. Hoe creëren we de campus die aan die nieuwe vraag voldoet waar ontmoeten en samenwerken centraal staat.

Naar het overzicht

Terug naar boven