Over Campus Day

Campus Day is een kennis- en netwerkplatform voor de uitdagingen van stakeholders van campussen en science parks

Campussen en science parks staan niet op zichzelf, ze hebben veel verbindingen met anderen dan alleen universiteiten of andere gebruikers van een campus. De ontwikkeling en het behoud van succesvolle campussen en science parks is complex en uitdagend. Niet alleen vanwege de vele afhankelijkheden tussen partijen, maar ook tussen inhoudelijke factoren.

Om stappen te maken op de complexe uitdagingen van campussen en science parks is verbinding en kennisdeling nodig. Daar wil Campus Day aan bijdragen. Over welke uitdagingen hebben we het? Welke partijen zijn in welke samenstelling betrokken? Wat zijn succesfactoren en valkuilen? Wat zijn de inspiraties hiervoor en welke ervaringen kunnen we delen? Welke mensen maken verbinding en wat bereiken ze daarmee?

Je kunt deelnemen via onze digitale omgeving www.campusday.nl en ons jaarlijks congres in juni. Maar zeker ook zijn voorstellen welkom voor andere activiteiten die bijdragen aan het delen van kennis en ervaring. Laat dit weten aan één van de partners SWP, Aestate, AT Osborne, Royal HaskoningDHV en TwijnstraGudde.

Members

Directeuren, managers, stafleden op het gebied van Huisvesting, Vastgoed, FM, HR, IT en mobiliteit in een campus-omgeving kunnen member worden van het platform Campus Day. Members ontvangen inhoudelijk relevante informatie, staan in verbinding met andere members in de community, kunnen gratis webinars bijwonen en tegen korting deelnemen aan bijvoorbeeld masterclasses, online events of het event Campus Day bezoeken.

Members kunnen zich aanmelden via een aanmeldingsformulier. Getoetst wordt of deze persoon beroepshalve als lid kan worden toegelaten.

Agenda

Activiteiten die gebaseerd zijn op kennisoverdracht over innovaties en ontwikkelingen op en rond campussen worden opgenomen in de agenda op dit platform.

Initiatiefnemers

Campus Day is een initiatief van Aestate, AT Osborne, Royal HaskoningDHV, Smart WorkPlace en TwynstraGudde.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook
Terug naar boven