Over Campus Day

Campus Day is een kennisplatform dat informatie geeft over ontwikkelingen en innovaties die van invloed zijn op het studeren, werken, wonen en leven op een campus. Kennis wordt gebracht door het publiceren van nieuwsberichten op deze site, maar ook door het organiseren van webinars, masterclasses en (online) events. 

Members

Directeuren, managers, stafleden op het gebied van Huisvesting, Vastgoed, FM, HR, IT en mobiliteit in een campus-omgeving kunnen member worden van het platform Campus Day. Members ontvangen inhoudelijk relevante informatie, staan in verbinding met andere members in de community, kunnen gratis webinars bijwonen en tegen korting deelnemen aan bijvoorbeeld masterclasses, online events of het event Campus Day bezoeken.

Members kunnen zich aanmelden via een aanmeldingsformulier. Getoetst wordt of deze persoon beroepshalve als lid kan worden toegelaten.

Agenda

Activiteiten die gebaseerd zijn op kennisoverdracht over innovaties en ontwikkelingen op en rond campussen worden opgenomen in de agenda op dit platform.

Initiatiefnemers

Campus Day is een initiatief van Aestate, AT Osborne, Royal HaskoningDHV, Smart WorkPlace en TwynstraGudde.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook
Terug naar boven