Campus Day 2024: Bouwstenen voor een succesvolle campus

Campus Day 2024: Bouwstenen voor een succesvolle campus

Campussen krijgen steeds meer aandacht. Maar wat maakt een campus succesvol? Tijdens hun workshop op Campus Day 2024 beantwoorden Marjan Schuitema en Jeroen Tazelaar deze vragen.

Succesfactoren

Wat maakt een campus tot een succes? En wat maakt een campus meer dan het zoveelste bedrijventerrein? Wat zijn de succesfactoren en hoe betrek je de juiste partijen? Aan de hand van een analyse van diverse campussen in Nederland zijn succesfactoren en leerpunten geïnventariseerd. Dit heeft geleid tot bouwstenen voor campusontwikkeling. Deze bouwstenen gaan over identiteit, samenwerking, organisatie, financiering en verdienmodellen. Graag gaan we in gesprek over deze bouwstenen.

Marjan en Jeroen nemen deelnemers van hun workshop mee in een door Twynstragudde ontwikkelt model met daarin de essentiële bouwstenen voor een succesvolle campus. Dit doen ze onder andere aan de hand van lessons learned vanuit andere campusontwikkelingen. Na het afronden van de workshop heb je inzicht in de uitdagingen en kansen om van jouw campus een succes te maken.

Wil jij dit niet missen? Schrijf je dan nu in voor Campus Day 2024

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven