Ontdek de High Tech Campus Eindhoven tijdens Campus Day 2024

Ontdek de High Tech Campus Eindhoven tijdens Campus Day 2024

Ben jij op 18 juni bij de 5e editie van Campus Day? Pak dan ook de kans om de High Tech Campus te ontdekken tijdens een rondleiding door het AI Innovation Center.

High Tech Campus Eindhoven is de slimste vierkante kilometer van Europa. Het terrein is een ecosysteem van 300 hightechbedrijven met meer dan 12.500 innovators, onderzoekers en ingenieurs.

AI Innovation Center

Het AI Innovation Center is in april 2021 geopend en is een incubator en accelerator voor AI-toepassingen en -projecten door het regionale AI-ecosysteem samen te brengen. Om dit doel te bereiken richten wij ons op het verhogen van het kennisniveau door middel van evenementen en (vak)onderwijs, het faciliteren van het benodigde ecosysteem en infrastructuur en het aanbieden van relevante diensten om AI-projecten en -toepassingen door organisaties in de regio aan te jagen. Het AI Innovation Center is een initiatief van High Tech Campus Eindhoven en mede opgericht door Philips, Signify, NXP en ASML.

Werkplekken

In de ochtend heb je al de mogelijkheid om te werken en elkaar te ontmoeten bij de Workplace Vitality Hub. Daarna kan je deelnemen aan de rondleiding door het AI Innovation Center op de High Tech Campus Eindhoven.

Gebruik maken van de werkplekken kan van 08:00 tot 11:00 uur. De rondleiding volgt van 11:00 tot 12:00 uur.

Ben jij er ook bij? Schrijf je hier in voor Campus Day 2024.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Meer artikelen van Smart WorkPlace

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven