20 mei 2021: Science parks: vastgoedconcept of instrument voor innovatiebevordering?

20 mei 2021: Science parks: vastgoedconcept of instrument voor innovatiebevordering?

Op donderdag 20 mei houdt de Vereniging van Onroerend Goed Onderzoekers Nederland (VOGON) een studieochtend over science park, vastgoedconcept of instrument voor innovatiebevordering.

Met een kort ochtendprogramma nemen de sprekers u mee in de wereld van innovatie vanuit academische en praktische perspectieven.
Dr. Benny Ng (a.s.r. real estate), Dr. Martijn Smit (Universiteit Utrecht) en Mathijs Pronk MSc (Buck Consultants International) zullen ingaan op de vraag wat het succes van science parks bepaalt. Gaat het vooral om een aantrekkelijk vastgoedconcept of heeft ruimtelijke nabijheid ook effect op het innovatieproces zelf. 

Via deze link kan de studieochtend worden bekeken.

Over VOGON

VOGON stimuleert verbreding en verdieping van kennis op het gebied van economische analyse van onroerend goed. VOGON signaleert en publiceert over relevante vastgoedonderzoeken via het tijdschrift Real Estate Research Quarterly.

In de achtste editie van Smart WorkPlace, dat op 14 mei is verschenen en dat als thema ‘Rethinking the workplace’ heeft, is in het Campus Day-katern een artikel opgenomen over het promotieonderzoek van dr. Benny Ng. Hij onderzocht welke voordelen huurders uit de vastgoedpropositie voor science parks denken te halen. Lees het artikel hier online. Wilt u het magazine in print bestellen, click dan hier.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

donderdag 20 mei 2021permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven