High Tech Campus Eindhoven introduceert WorkWalks

High Tech Campus Eindhoven introduceert WorkWalks

Wandelende ontmoetingen hebben talloze voordelen. Zo voel je je er fysiek, psychisch en professioneel beter bij. Daarom introduceert de High Tech Campus Eindhoven vier WorkWalks.

De High Tech Campus Eindhoven is ervan overtuigd dat de belangrijkste vergaderingen en beslissingen niet plaatsvinden in gebouwen of via videochat, maar dat ze onderweg plaatsvinden. Wandelvergaderingen hebben talloze voordelen, aldus HTC Eindhoven, waardoor deelnemers zich fysiek, mentaal en professioneel beter gaat voelen. Wandelen is een van de meest basale vormen van lichaamsbeweging waarmee je de wereld in kunt trekken, genietend van de frisse lucht in plaats van de hele dag aan een bureau vast te zitten. HTC Eindhoven heeft daarom vier WorkWalk routes met visuele signering ontwikkeld.

High Tech Campus Eindhoven introduceert WorkWalks

High Tech Campus Eindhoven introduceert WorkWalks

Een WorkWalk is een gezonde en geweldige manier om:

  • Zaken te doen (Walk & Talk)
  • Stress te verminderen en de productiviteit te verbeteren
  • Je creativiteit een boost te geven
  • Nieuwe plaatsen te ontdekken
  • Je gezondheid te verbeteren
  • Je energieniveau te verhogen

De WorkWalk was een van de prototypes die docent-onderzoeker Ida Damen van Fontys Sporthogeschool onderzocht in haar proefschrift met als hoofdvraag hoe onderzoek in interactie-ontwerp kan bijdragen aan het stimuleren van fysieke activiteit in de kantooromgeving. Meer over haar onderzoek waarop ze op 10 december 2021 aan de TU Eindhoven promoveerde leest u hier.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven