Founding partner

Aestate


T: 030 637 63 77


Aestate biedt onafhankelijk integraal advies, begeleiding en ondersteuning aan verandering van organisatie, huisvesting, vastgoed, IT en facilitaire dienstverlening. We zijn een ervaren, dynamische organisatie die zich kan en wil aanpassen aan de behoeften van de omgeving.

We stellen ons elke keer de vraag: is er een andere manier om dit te doen? Zo blinken we uit in het oplossen van ingewikkelde puzzels bij veranderingsopgaven. We halen graag de knoop uit een project. We vallen op door het verbinden van mensen, inhoud en proces. Door onze integrale bril verbinden we mensen, inhoud & proces. Maken we het onduidelijke duidelijk. Via deze aanpak blijven de oplossingen van Aestate uniek en proberen we het dagelijkse ‘leven’ voor mens en organisatie zo veel mogelijk te verbeteren.

Missie

Wat aandacht krijgt, groeit. We geven aandacht aan de veranderkracht van mens en organisatie om zich te openen voor vernieuwing en verbinding. Zo stellen we eindgebruiker en organisatie in staat om hun talent, kennis en vaardigheden beter te ontplooien in hun werk-, leer- en leefomgeving.

Kernwaarden

Ontrafelen, Origineel, Excelleren, Frisse elegantie, Intuïtief leider

Toegevoegde waarde

We bekijken vraagstukken door een integrale bril. We hebben altijd de behoeften om te verrassen met creatieve oplossingen die op draagvlak kunnen rekenen. Zo bouwen we aan verbindende omgevingen waar mensen kunnen excelleren. We kunnen motiveren, stimuleren en zaken in beweging brengen. Altijd met het oog voor het behoud van relaties. We hebben een drive om het altijd beter te doen.

Nieuws

Social Media

Linkedin   Twitter   

Naar het overzicht

Terug naar boven